Ochrana osobních údajů

Společnost Rejnok obuv s.r.o. uchovává vaše osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kupující dává svůj souhlas se shromažďováním a zpracováním osobních údajů uzavřením kupní smlouvy.

Přístup k datům pečlivě chráníme

Žádná data neposkytujeme třetím osobám. Výjimku tvoří externí dopravce, kterému předáváme nezbytně nutné minimum údajů pro bezproblémové doručení zboží. Věříme, že to chápete.

Pokud si přejete smazat veškeré své osobní údaje, napište nám na info@rejnokobuv.cz.

Odhlášení ze zasílání novinek formou newsletterů

Odkaz na zrušení odebírání newsletteru najdete na konci každého e-mailu. Mimo to nám můžete poslat žádost na info@rejnokobuv.cz a my váš e-mail vyřadíme z databáze.

Prohlášení o ochraně dat při použití Facebook Plug-inů

Na našich stránkách můžete narazit na tlačítko “Like” společnosti Facebook. Při návštěvě naší stránky se váš prohlížeč spojí s vaším facebookovým účtem a Facebook zaznamená, že jste navštívili naše stránky.

Pokud budete na svém facebookovém účtu přihlášení a kliknete u nás na tlačítko “Like”, je možné, že se obsah naší stránky propojí s vaším profilem. Upozorňujeme vás, že na obsah přenesených dat nemáme žádný vliv. Pokud nechcete, aby se data z procházení naší stránky přenášela na vás profil, jednoduše se odhlaste. Více informací najdete na https://www.facebook.com/about/privacy/.

Reklama

Rejnok obuv s.r.o. využívá remarketingovou službu společnosti Google. Tato služba používá soubory „cookies“, které se automaticky ukládají při prohlížení stránek. Cookies slouží k zobrazování reklam na základě vašich návštěv na různých webových stránkách.

Cookies nemají žádný vliv na zpracování vašich osobních údajů a můžete je kdykoliv smazat. Pravděpodobně tím ale omezíte funkčnost webových stránek. Pokud si nepřejete ukládat soubory cookies ve svém počítači, můžete jejich ukládání zrušit na stránce nastavení reklam společnosti Google.

0 ks
Košík: 0